onsdag den 24. november 2010

Når der er noget man ikke kan få ønsker man sig det endnu mere.

Ved det er et meget personligt emne, og har også gået og tænkt over om jeg skulle skrive så meget om det her inde, er kommet frem til at det er så stor en del af mig, og at jeg gerne vil give lidt indsigt i hvem jeg er og hvad der fylder i mit liv.
Har tidligere skrevet at manden min og jeg har haft lidt svært ved at få børn, fordi jeg havde fået konstateret pco. Det har så bare vist sig, at jeg intet fejler, jeg er sund og rask.yeeess!! Derimod har vi fundet ud af, at prinsen min ikke er helt rask, hans er meget nedsat. Vi er derfor blevet indstillet til kunstigbefrugtning, og er i gang med denne lange proces, som hiver hårende ud af hovedet på en. Vi ønsker os begge brændende et lille vidunder, og det er en svær tid at gå igennem, men det hel er det værd, når der bare er en lille chance for at det kan lade sig gøre.

Lidt åbenhed her fra

6 kommentarer:

 1. Ja, det kan godt være svært at finde ud af hvad der er for personligt osv. Og alles grænser er vel forskellige.
  Men vil lige ønske jer rigtig meget held og lykke med det. Må være rart at vide hvad der egentlig er problemet og så have en slagplan. Krydser fingre for jer :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Enig.
  Jeg synes personligt ikke det er et emne der skal ties ihjel, og jeg er kommet til det punkt hvor jeg har fundet ud af at snakke om det og være åben om det er det bedste for mig:0)
  Mange tak Anne for de søde ord.
  kh maria

  SvarSlet
 3. Lige en tanke herfra. Jeg vil bare ønske jer alt mulig held og lykke. Jeg ved fra nære venner at det er en meget hård proces at gå igennem og jeg håber at det må lykkes for jer. Og et lille vidunder finder vej hjem til jer:-)
  Louise

  SvarSlet
 4. Tak skal du havde Louise.
  Ja det er utrolig hårdt, og en lang proces.
  /maria

  SvarSlet