fredag den 20. januar 2012

Der mangler noget!!


I går blev lillemanden afleveret hjemme hos bedsteforældrene, så vi kunne forberede til barnedåben. Kl .06.20 opgav jeg at prøve at sove mere, efter at havde vendt og drejet mig i timer. Det var ellers sent før mit hoved lå på hovedpuden( nød at kunne ligge og se film uden at tænke på, hvor mange timers søvn jeg kunne nå at få inden jeg skulle give mad i løbet af natten) Der er godt nok tomt her uden ham og meget tomt.

4 kommentarer:

 1. Åh, hvor kan jeg huske de første gange vores pige overnattede ude. Min mand og jeg kunne slet ikke 'slappe ordentlig af' og slet ikke mig, fordi jeg hele tiden tænkte på min pige. Nu kan jeg bedre give 'slip' og bare nyde den tid, man pludselig har til andet:) Vi får Liva passet med overnatning ca hveranden måned, og det er virkelig godt givet ud:)
  Håber I fik lavet nogle gode forberedelser:)

  SvarSlet
 2. Det er helt klart noget i skal øve jer i, men det bliver nemmere, det er jo dejligt med bedsteforældre.

  En dejlig inspirerende blog du har :-) opdagede den hos Rikke Røjkjær.

  Ha`en forsat god dag.

  SvarSlet
 3. Polkapigen, synes det lyder som en rigtig god ordning i har, det har vi også snakket om her hjemme, dog bliver det nok til en gang i måneden på skift imellem tre hold bedsteforældre(ellers går der lang tid, immellem bedsteforældrene kan have ham). Ja glæder mig også til at kunne nyde det, men nu må vi se hvor lang tid der går før jeg kan det:)
  /Maria

  SvarSlet
 4. Isa, ja vi er så heldige at have tre hold bedsteforældre, så der bliver massere af forkælelse og hygge til Johannes. Tak for de fine ord om bloggen, det varmer sådanne:)
  Dejligt med en kvinde som Rikke Røjkær, der har overskud til at hjælpe andre.
  /Maria

  SvarSlet