torsdag den 19. januar 2012

Flere Læsere.

Vil så gerne have flere læsere, så vil meget gerne høre jeres mening.
Hvad synes i om bloggen, laver jeg for lidt indlæg, skriver jeg for lidt ord, er der gået for meget babymos og bleer i bloggen, er den for upersonlig eller for personlig???
Jeg blogger af lyst og når jeg har tid, det er dels for min egen skyld, families, venners, bekendte og din, så skriv endelig.

10 kommentarer:

 1. Det er ikke så lang tid siden, at jeg opdagede din blog - og jeg har tænkt mig at blive hængende, så et eller andet må du gøre rigtigt;) Synes her er rigtig rart at være, en god blanding af hverdagsoplevelser og -tanker, moderskabet, indretning.. Alt i alt synes jeg rigtig godt om bloggen og dine indlæg:) og så er vi jævnaldrende og har begge børn..
  Måske er det vanskeligt at få nye læsere, fordi de først skal 'opdage' ens blog? Hmm, jeg ved det ikke:) og jeg har heller ikke nogen forbedringsforslag, så måske er min kommentar i virkeligheden slet ikke brugbar;):)

  SvarSlet
 2. Alle kommentar kan bruges tak:0)og tak for de fine ord, er glad for at høre du synes her er rart at være, det er jo det vigtigste, men ja som du siger har det nok meget at gøre med om folk ser ens blog.
  /Maria

  SvarSlet
 3. Jeg synes du har en fin blog...personligt elsker jeg de visuelle indtryk man kan få her i blogverden. Så måske flere billeder i dine indlæg? jeg tror at hvis man gerne vil have flere læser så skal man skyder nogle give aways afsted. Det fik lidt flere læser ind på min blog. pøj pøj med det. Håber at det svare på dit spørgsmål?

  Louise

  SvarSlet
 4. Uhh den er altid svær - den der med faste læsere...Det kommer lidt i bølger, synes jeg. Men i morgen smider jeg lige et lille "reklame-link" på min blog...vil så gerne hjælpe andre til at opdage de gode sager. Vi skal jo hjælpe hinanden med at komme ud i krogene :-) Så måske kommer der lidt flere til på dén konto.
  Hilsen RikkeRøjkjær

  SvarSlet
 5. Frk. Ranke tak for din kommentar, det vil jeg helt sikker tage til mig, jeg må igang med kameraet.Jeg har det selv på samme måde, det er lige præcis det visuelle der fanger mig:0) Har tænkt på at lave en give away, men har tænkt meget, om dem der så melder sig til, rent faktisk læser med??
  /Maria

  SvarSlet
 6. Jamen mange tak RikkeRøjkjær, det er godt nok venligt af dig, at bruge din tid på at hjælpe mig, det skal du have mange tak for, tager imod med kyshånd:0)
  /Maria

  SvarSlet
 7. Du kan jo opsætte nogle regler for dine give aways, jeg synes ihvertfald det trak nogle læser over på min blog:-)

  SvarSlet
 8. kommer bare lige med et hurtigt indput :)
  flere billeder og STORE billeder . Det er altid det som tiltrækker mig :)

  SvarSlet
 9. Frk. Ranke, det er ihvert falde taget til overvejelse:)
  /Maria

  SvarSlet
 10. Marolle, jeg prøver med store og fler billeder, har det selv på helt samme måde og tak for dit indput:)
  /Maria

  SvarSlet