onsdag den 18. januar 2012

Lidt billeder af vores nye stue.

 Vi er næste kommet helt på plads i stuen og johannes er også rykket ind. Det eneste vi stort set mangler er kunst vægen og dertil drømmer jeg om massere af lækre sager, men det er jo en dyr fornøjelse, så det må komme hen af vejen. Jeg drømmer om et nyt spisebord i stil med kommoden under fjernsynet eller bare mere enkelt end det vi har nu. Hvad drømmer du om?


6 kommentarer:

 1. Hvor bor du bare fint - fede detaljer og sager I har! Er vild med billedvæggen, puderne, sofaen... Årh, kommer du ikke lige en tur og hjælper med at indrette vores kommende hjem, når vi flytter om 2 måneder?;-) Når jeg ser dine billeder får jeg bare lyst til at starte HELT forfra og bruge millioner på nyt til boligen;-)
  Jeg drømmer i øvrigt allermest om nye spisebordsstole.. Og et nyt spisebord.. Og et rundt tæppe til min piges værelse.. En sækkestol.. En ny sofa.. He, jeg drømmer vist for meget!:-)

  SvarSlet
 2. Lige så smuk på MAC'en som på mobilen : )

  SvarSlet
 3. Du siger bare til:0) Det er altid spændene at flytte og som du selv skriver har man bare lyst til at starte helt forfra. Vi er selv lige flyttet, her for kort tid siden, så der står mange ønsker på min liste. Jeg drømmer videre og håber drømmene kan blive reliseret på et tidspunkt. I må have held og lykke med flytningen, glæder mig til at se mere til det på din blog:0)
  /Maria

  SvarSlet