mandag den 30. januar 2012

Mig.


Har haft den skønneste weekend med min søs, alenetid og familie.
Alene tiden fik mine tanker til at flyve lidt rund omkring. Elsker at gå her hjemme med min dejlige søn, nyder det og nyder bestemt ham, ville ikke være det for uden, men, men, men, kan mærke der ikke sker nok i min hverdag, kan godt føle jeg går inde i en osteklokke, nogen gange, ens tanker er baseret på, ble skift, babymad, oprydning, vaske tøj osv. Jeg tror jeg glemmer mig selv lidt i det hele, men det jo bare fordi ham Johannes er så dejlig. Har bestemt mig for at det er okay at gøre lidt for mig selv, som ikke hele tiden omhandler Johannes, Jesper og mig som mor, jeg skal til at huske at jeg også er Maria- Mig. Så det vil jeg til at arbejde på.

6 kommentarer:

 1. Husk jeg synes du er den sejeste mor og dejligste veninde. <3

  SvarSlet
 2. Man skal aldrig glemme sig selv! :-)

  Jeg har nomineret din blog til en blogaward! Se mere her:

  http://mostermaria.blogspot.com/2012/02/jeg-har-modtaget-en-blog-award.html

  SvarSlet
 3. Maria du er da bare så dejlig, det varmede da lige helt ind til hjertet:) Er så glad for at have dig i mit liv.

  SvarSlet
 4. Maria, det har du helt ret i, tror jeg er meget vigtigt. Jeg siger mange tak for nomineringen, den er ført videre:)
  /Maria

  SvarSlet
 5. Man skal altid huske SIG SELV! Være den man var inden man blev mor. Jeg tror på at man er en bedre mor, hvis man har det godt med den man er og har tid til stadig at udvikle sig som menneske, ikke kun som mor! Herhjemme har jeg MINIMUM 1 dag eller aften for mig selv, nogle gange dog med kæresten, hvor det er barnefri-tid. Der skal/må ikke snakkes om forældrerollen - ellers kan jeg slet ikke nyde det, når jeg står i det. Jeg vil altid være mor, men hvordan kan jeg dog være mor, hvis jeg ikke er Kamilla? Husk på det - det er så skide vigtigt! ;) Man fortjener det også, ovenpå bleskift, kogning af sutter/sutteflasker, tøjskift, leg, putteseancer, højtlæsning, sang, gråd og ikke mindst, MANGEL PÅ SØVN! ;)

  SvarSlet
 6. Hej Kamilla og velkommen til. Ja man kan hurtigt glemme sig selv i det hele. Jeg blev nødt til at stoppe op og lige indse nogle ting. Jeg er helt klart også af den overbevisning, at man er/bliver en bedre mor, hvis man give sig selv alene eller kæreste tid. Super god ide med noget fast alene tid, tror jeg vil lufte iden for kæreste:)
  /Maria

  SvarSlet