torsdag den 26. januar 2012

Nogen der kan hjælpe?


Ville så utrolig gerne have sådan nogle rubrikker (shop, om mig osv), som der er en del her i blog land der har, men aner ikke hvordan man får dem, er der nogen der ved det og vil hjælpe lille mig? Ville blive så glad.

4 kommentarer:

 1. Jeg er ikke helt klar over hvad du mener, men du har mulighed for at oprette nye sider. Gå ind på din design side, så kan du i venstre side se en oversigt, her klikker du på sider og vupti så kan du oprette nye sider. Håber det var en hjælp.
  PS. jeg er ikke så erfaren endnu, jeg har lavet en del kludder, men er nu på rette vej.
  I øvrigt, tillykke med alle dine nye læsere, det glæder mig :o)

  SvarSlet
 2. Mon du som Isa ved, at du nemt kan lave nogle ekstra sider?:) At få 'knapperne' med links er altså virkelig også bare besværligt! Jeg måtte opgive at gøre det selv, og fik i stedet min mand til at få linkene til at virke - efter at han havde rodet med html-koderne:/ Jeg tør derfor ikke at tilbyde min hjælp:( men min mand har lovet at lære mig hvordan man gør på et tidspunkt (så kan jeg nemlig selv ændre mit design i ny og næ) og når jeg først er blevet ekspert;) vil jeg gerne hjælpe:)

  SvarSlet
 3. Måske jeg kan guide dig ud fra mine sider? Bare ring : )

  SvarSlet
 4. Hej Isa, tak for hjælpen, jeg prøver mig frem, er bare så dårlig til alt teknik, men mon ikke det lykkeds på et tidspunkt. Tak, bliver bare så glad for hver en ny læser, giver lidt mere blod på tanden:)

  Polkapigen, når det kommer til alt det tekniske på bloggen, får jeg også hjælp af manden i huset, dur bare ikke til det, og lige på det punkt har jeg ingen tålmodighed, synes jeg nu at jeg har med alt andet. Tager imod din hjælp til den tid, hvis jeg ikke har lært det:)

  Kreativista jeg ringer:)

  SvarSlet