søndag den 5. februar 2012

Award.Jeg har været så heldig at modtage denne fine blog award af Moster Maria som har denne
http://mostermaria.blogspot.com/ skønne blog, bestemt et klik vær.

Med awarden følger nogle regler.

1. Linke til den man har modtaget Awarden af (og indsætte Award billedet)

2. Give den videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere

3. Svare på 5 spørgsmål

De fem blogger er :
http://kreativistaiboligrum.blogspot.com/
http://polkapigen.blogspot.com/
http://www.denormale.com/
http://www.rumfang3.blogspot.com/
http://frkranke.blogspot.com/

Spørgsmålene:


1. Hvorfor begyndte du at blogge?

Ved et tilfælde, faldt jeg over den skønneste blog, blev helt bidt af det med det samme. Begyndte at læse de forskellige blogs og besluttede mig så for at få min egen, og jeg har ikke fortrudt et sekund.2. Hvilke blogs følger du?

Jeg følger for det meste med blogs, som handler om hverdagen, kreativitet og indretning. Blogs med skønne billedere, er lige noget for mig.3. Favorit farve(r)?

Jeg synes det er svært, det med ynglingsfarver, for er helt tosset med alle farver. Det er meget i perioder hvilke farver der tiltaler mig. Lige nu er jeg meget til en blanding imellem hvid, sort, gul, orange og blå. ( Ja sort og hvid, er farver for mig).4. Favorit film?

Jeg er en romantiker uden lige så City Of Angels er min favorit, den rør noget i mig på flere plan. Hvis i ikke har set den, så kom igang!!:)5. Hvilke lande drømmer du om at besøge og hvorfor?

Uhh den er svær, der er jo så mange fantastiske steder, jeg har været forskellige steder i Spanien, kunne godt tænke mig at besøge nogle af stederne igen, Frankrig ville jeg også gerne besøge igen og så er der Egypten, det har altid været min store drøm.

2 kommentarer:

  1. Hej - Og tusind tak for den fine blog-award. Det glæder mig, at du læser med på Rumfang3 - Og vil læse mig lidt frem til hvem du er og hvad du selv blogger om her :)

    SvarSlet
  2. Mange tak for awarden, den havde vi ikke set komme :) Jeg vil ligesom MetteSofie snuse lidt rundt herinde, for har ikke stødt på din blog før nu!

    SvarSlet