torsdag den 16. februar 2012

Pandebånd til mig.

Så fik jeg lavet et pandebånd som passer mig og tror bestemt ikke det er det sidste. Måske jeg skulle igang med et tube tørklæde til, synes bare jeg har så mange andre ting jeg også gerne vil igang med. Synes altid det er så svært at vælge. Ja billederne er altså naturel (er jo på barsel og har en søn der ikke helt e på toppen endnu), Så det blev altså lige uden krigs maling.

4 kommentarer:

 1. Det kan godt være, at det er pandebåndet du ville vise, men jeg fik altså snarere øje på dig. Hvor er du smuk:) Synes det er skønt uden krigsmaling - naturligt er smukt, synes jeg:).. og pandebåndet ser også rigtig fint og VARMT ud:):)

  SvarSlet
 2. Smiler stort, hvor er du bare sød, det var da lige et boost der ville noget:0) Jeg er helt enig med dig, naturligt er smukt. Har aldrig været den der har gået med meget sminke, men elsker nu min maskara og sol pudder fra nilens jord:)

  SvarSlet
 3. suoer lækre farver! Hvor er du god :)

  SvarSlet
 4. Tak Sebrina, så må vi se om jeg overhoved når at få det brugt så meget, nu når det begynder at blive varmere, men ellers har jeg det jo til næste år:0

  SvarSlet