søndag den 26. februar 2012

Weekend.

 Her i weekenden har vi bare gået og nusset og fået ordnet nogen af de ting, som vi hele tiden har udskudt. Kender i det??
Nu er det gjort og dejligt er det.
Lysestagerne har fået nyt liv, med nogle dejlige farver. Jeg har fået lavet et lille læse hjørne i stuen, er rigtig glad for stolen, men har bare ikke kunne finde den rigtige plads til den i vores nye hjem. Nu må vi se hvor lang tid den for lov at stå der.

6 kommentarer:

 1. Det ser super hyggeligt ud Maria, dine nye huse er også super seje.

  SvarSlet
 2. Mange tak søde dig, er os bare så glad for dem.

  SvarSlet
 3. Ih, de er blevet fine, dine lysestager:) Stolen ser også god og fin ud. Og så ligger der så lige et tæppe, jeg har stående på min ønskeliste. Suk! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Jeg håber du har modtaget fuglene med posten og er blevet glade for dem:) De blev sendt afsted i sidste uge:)

   Slet
 4. Kan godt forstå tæppet er på din ønskeliste, det er bare så flot. (stod også på min i lang tid). Har lige været nede og tjekke postkassen og der lå de smukke fugle og søde hilsen fra dig:0) Tusinde tak, det var et godt valg, selvom jeg nu tror de alle er fine.Når jeg får min opslagstavle op, tror jeg de skal have deres plads der, så de kan give inspiration og se smukke ud. Vi får ikke reklamer og aviser her hjemme.(synes det er spild af papir og så er der så meget man skal smide ud hele tiden..hi)så jeg går kun i postkassen en gang om ugen, med mindre jeg ved jeg skal modtage noget. Pakken er også klar til dig, ligger bare og venter på jeg skal på posthuset, i morgen eller onsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det haster slet ikke med pakken til mig:) Jeg var bare spændt på om din var nået frem:) Vi modtager heller ikke reklamer (af samme årsag som dig), så det er heller ikke dagligt at jeg får tømt postkassen:)

   Slet