mandag den 23. juli 2012

Neon

I weekenden var vi til fest, så der blev pyntet med neon farve. Vi laver ikke så meget her hjemme, nyder den sidste tid inden Jesper skal på arbejde igen og Johannes starte i dagpleje, synes det er ualmindeligt tæt på nu, han starter den 1 august!!!!! Selvom jeg glæder mig til at komme igang igen, så synes jeg det er lidt trist, at jeg ikke skal være sammen med ham hele tiden, kommer godt nok til at savne vores alene tid i hverdagen, men glæder mig på hans vejene, bliver godt til ham, at være sammen med andre børn, kan mærke han er klar og det er jo det vigtigste, så må jeg bare tage mig sammen. hi

2 kommentarer:

  1. Det er nemlig hårdest for moren som regel - og ikke barnet, som bare nyder de nye legekammerater;):) MEN uh, hvor havde jeg det også svært med at aflevere min pige den første uge!;)

    Neon er også rykket ind her - dog ikke på neglene. Hvor er lakken mon fra? Den kunne jeg godt bruge :)

    SvarSlet
  2. Glæder mig ikke, men som du skriver, så har jeg det nok okay efter en uge. Lakken er noget mere neon i virkeliogheden, har købt den i matas til 25 kr, kan ikke lige huske hvad den hedder, men en de sælger i alle matas butikker og der er et vælg af farver:0)

    SvarSlet