tirsdag den 18. september 2012

Ny blog titel og nyt udseende

Da jeg i sin tid skulle beslutte mig for hvad blog titlen skulle være, stod valget imellem Rimme Rum og Angcenia. Rimme rum, blev det og jeg har bare ikke helt følt mig hjemme i dat, så har taget den beslutning, at ændre navnet til Angcenia, som er mit efternavn, jeg kan allerede mærke nu, at det er det helt rigtige for mig, jeg håber at i vil tage godt imod det nye navn og det nye udseende på bloggen:0)

7 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye blog-titel. Det er et stort skridt at ændre blog-navn, men når det føles rigtigt, så er det jo kun godt.
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Tak Eline, det føles så rigtigt, det skulle jo gerne være mit fri sted, hvor jeg kan gør, hvad jeg føler for. Håber ikke det er for stor en ændring, for mine læser, som jeg er så inderligt taknemlig for.
  Kh

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye navn - og hvor er det dejligt, at du gør det der føles mest rigtigt! :-) Jeg glæder mig til at følge dig i fremtiden også :-) Måske det nye navn også giver lyst til endnu mere blogging ;-)

  SvarSlet
 4. Tak:0) Lysten er der så meget, men det har bare været en hård tid for mig og min familie. opstart på studie/job, få hverdagen til at hænge sammen, tid til min søn, min far har fået blodpropper i hjernen og sidst men ikke mindst har vi alle her hjemme ligget syge:(
  Tror selv på det går den anden vej nu, så jeg har tid til at blogge noget mere og følge med hos jer andre, er jo så glad for det.
  kh maria

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig fint ud - hvordan ændrede du titlen på bloggen uden at miste dine faste læsere?

  SvarSlet