lørdag den 31. marts 2012

Lamper

Havde købt 2 stk af disse lamper fra house docter, som jeg troede ville passe perfekt til et lille projekt jeg havde i hovedet, men de passer bare overhoved ikke. Kan ikke rigtig se hvor vi skulle hænge dem her hjemme og må desværre erkende at jeg nok ikke kommer til at bruge dem. Så derfor vil jeg lige give jer mulighede for at købe dem, inden jeg sætter dem til salg andre steder. Jeg havde tænkt jeg gerne vil have det for dem jeg selv har givet og det er 79kr pr stk + porto. Skriv en kommentar eller mail hvis det har intra

onsdag den 28. marts 2012

Hverdag.

Her hjemme, tager den ene dag bare den anden. Der er ikke så meget tid til det kreative, men det kommer nok snart igen. Johannes er ved at blive en stor dreng (alt for stor, hvis du spørg moderen), synes det går så stærkt, hans helt egen personlighed begynder at træde mere og mere frem, suk...han er bare ikke til at stå for. På fredag er det sidste dag i Jespers skole forløb, for denne gang, så jeg GLÆDER mig, det har godt nok været hårdt for os alle. Han har brugt 3-5 timer næsten hver dag på opgaver, så der har ikke været tid til så meget. Glæder mig til, mig tid, os tid, familie tid osv..... DET BLIVER SÅ GODT. og om ikke så længe tager vi et smut i sommerhus med familien. Det er vis tiltrængt.  Kan se jeg er oppe på 80 læsere, så nu mangler der 20 før vinderen trækkes, så ville blive så glad hvis i ville linke til min give away, så vi snart kan få fundet en vinder:)

fredag den 23. marts 2012

Forkælelse.

Forkælelse, ja tak...
Dejligt når der er nogen, der lige ved hvad der skal til.
Blev sendt af sted i går, med formålet at forkæle mig selv. Tøsefnidder med lille søs, sko fra Mentor, trøje fra selected /Femme og solen som skinnede så dejligt på os.
I dag står dagen på besøg hos en veninde og weekend lige rund om hjørnet.

I må have en dejlig dag.

(Mode blogger bliver jeg hvis aldrig).

torsdag den 22. marts 2012

Sengeborde.

 Jeg har slet ikke fået vist jer vores nye sengeborde. De er lavet af to stykker birketræ og hjul. Hurtigt, nemt og billigt. Synes selv de er blevet ret gode. Leger lidt med tanken om at male fladen i en lækker farve, når de er tørret helt op, men ved ikke helt om jeg nænder det.


Husk min give away, vinderen bliver trukket, når der er 100 faste læsere:)

tirsdag den 20. marts 2012

Min anden give away.

Så er det tid til en give away mere. Vinderen bliver trukket ved 100 faste læsere.
Smid en kommentar og meld dig som fast læser (hvis du ikke er det i forvejen. Dem som i forvejen følger med, må selvfølgelig gerne være med).
Vinderen kan frit vælge mellem et sæt huse eller et sæt lyssestager.


søndag den 18. marts 2012

Dig og mig, du og jeg.

I fredags blev Jesper og jeg forlovet. En stor og dejlig ting. Det var ikke med frieri, men en beslutning, vi havde taget i fælleskab. Frieriet er jeg nu sikker på, nok skal komme på et tidspunkt. Vores tanke er at blive gift inden Jesper fylder 30, så der er lige et par år endnu. Vi har haft en skøn weekend med dejlige mennesker.

fredag den 16. marts 2012

Træ

 Så har svigerfar og jeg fået lavet lidt i træ. Fik inspirationen fra karen som har bloggen http://fabechsfabrik.blogspot.com/.
Har selv købt Karens fine huse og er så glad for dem.
Jeg ville gerne lave nogen der var størrere, hvor udtrykket var lidt anderledes og hvor man kunne ser træets fine detaljer. Havde også en ide til nogle lysestager, dem er vi dog ikke blevet helt færdige med. Tanken er, der både skal laves til fyrfads lys, almindelige lys og forskellige højde størrelser. Jeg er selv rigtig glad for resultatet, det er blevet som jeg ønskede. Disse ting er produceret til mig selv, men hvis det har nogen interesse, så sig til.

onsdag den 14. marts 2012

Tilbage.


Ved godt der har været meget stille her på bloggen, men har været hængt op.
Johannes søvn rytme tog sig en tur og det har taget tid, blog, sved og tårer, men vi er på rette vej.
I torsdags drog vi til det jyske og kom først hjem i denne uge.
Glæder mig til at komme med nye indlæg og til igen at læse med hos jer andre.

torsdag den 1. marts 2012

Retro/vintage stof pakke.

Sælger lidt ud af mit stof lager.
Starter med denne pakke, da det er et stort arbejde og jeg ikke ved om det har interesse. Der er 12 store stykke, sælger for 160 pp.
Jeg kan også lave med små stykker. Smid en kommentar eller en mail hvis det har intra:)