onsdag den 30. maj 2012

Lidt nyt til Johannes

 Junior sengetæppet jeg viste i et tidligere indlæg, var til en byttehandel jeg havde lavet mig. Nemlig til elgen som nu hænger over Johannes seng og elefanten som nu holder Johannes sut. Da jeg så dem første gang, blev jeg helt vild og ville så gerne at de skulle blive Johanneses, men da pengene er lidt meget små her hjemme for tiden må man jo tænke alternertivt. Så vi lavede lige bytte købmand, for materialerne til tæppet havde jeg liggene her hjemme. Er blevet lidt glad for at lave tæpperne, (dog ikke de store), så nu har jeg også lavet et til lille manden, denne er med tryg knapper, hvor jeg har lagt et tykt tisse indlæg ind i, for tanken er, at den skal ligge i pusletasken til ble skift:)


tirsdag den 29. maj 2012

Bjørn Wiinblad

 Nogen som kunne være intra i at købe disse fine ting fra Bjørn Wiinblad? Havde tænkt 125 pp for skålen/krukken og 50 pp for vasen. De kan selvfølgelig også afhentes her i Borup.

Kirkesjov.

skynd jer ind og vær med i denne lækre Give Away!!! http://kirkesjov.blogspot.com/2012/04/elefantastisk-give-away-his-kirkesjov.html


Junior sengetæppe.

 De sidste par dage har vi brugt udendørs, som resten af Danmarks befolkning, vi har fået ordnet i haven, slikket sol, spist i og hygget os med god mad og godt selvskab. Jeg er desværre lidt dårlig til at få taget billeder i tiden:( I lørdags blev jeg færdig med dette junior sengetæppe, hold da lige op et arbejde og det har bare drillet helt vildt, men NU ER DET FÆRDIGT og er faktisk ret stolt over mig selv. Troede jeg ville opgive flere gange, men det gjorde jeg ikke!!!!


torsdag den 24. maj 2012

Da jeg så indlæget hos hende her http://frknoesroderier.blogspot.com/ tænkte jeg at det ville jeg da lige prøve her hjemme, for synes de er så fede!!!! Det er kun en prøve, for de var entlig lige til skraldespanden. Jeg må ud og have købt mig en bunke træ redskaber, så jeg kan komme igang!! Skal i også igang?

Husk min Give away, der mangler kun syv før jeg trækker en vinder:0)

tirsdag den 15. maj 2012

Asti

Fredag blev Johannes passet af hans farmor og farfar, Jesper var sendt ud til kammerater og min søster og jeg var parat til at indtage nattelivet i København. Vi drak Asti, sang og dansede. Det var så hyggeligt, men hvor er jeg dog glad for at det er meget sjældent jeg drikker, for havde tømmermænd i hele 2 dage. Puuuu, men sjovt var det.

torsdag den 10. maj 2012

Alberthe

Har ventet længe på at vores venne pars lille Alberthe skulle komme til verden, nu er hun kommet og hun er så dejlig. Vi så hende for første gang tidligere på ugen og vi skal se hende igen i dag weee. Får helt kriller.... det er ALT for tidligt Maria..hmmm, men nøj de er jo ikke til at stå for sådan nogle små babyer. Jeg har været lidt igang her hjemme, med ting til Alberthe og kan mærke det bliver til meget mere:) Tæppet faldt i rigtig god jord hos moderen, hun blev så glad, at jeg kunne se tårer i øjnene, så er der noget ved at give ting, man har lagt rigtig meget kærlighed bag:0)


torsdag den 3. maj 2012

Kunstvæg




















På vores familie tur i tirsdags, faldt jeg over denne illustration fra Anne Jacobina Jacobsen, så den kom med os hjem, glæder mig til at få den i glas og ramme. Den vil pynte så fint på vores kunstvæg. Det er bestemt ikke det sidste jeg har købt fra Anne. I dag kommer min ene søster på besøg, bliver så hyggeligt, det er noget jeg har set frem til i længe!! De næste par dage vil i ikke høre meget til mig da den står på konfirmation, hygge med familien og lidt arbejde for mig (skal lave håropsætninger og ligge makeup på konfirmander).

onsdag den 2. maj 2012

In LOve

Så er der indkøbt nye løbesko, faldt for netop disse, da jeg synes de er super lækre at have på, super fede og så kan jeg både bruge dem som løbesko og til almindelig brug.
Der mangler kun 11 før jeg trækker en vinder i min give away:0)

tirsdag den 1. maj 2012

Ferie

I dag har Jesper haf fri fra arbejde, så vi benyttede os af fri dagen og tog på en lille familie tur. Som i kan se, synes Johannes det var hårdt, så han tog sig en lille lur under vejs. Vi, mine søskende og påhæng, er blevet inviteret syd på, af min mor og hendes kæreste, så vi fik handlet det mest nødvendige til johannes. GLÆDER mig, havde slet ikke regnet med at skulle af sted i år, så blev glædelig overrasket. Er der nogen der har nogen gode fif eller noget, når man skal have sådan en lille guld klump med syd på????