tirsdag den 14. februar 2012

d. 14-2-2012.

I går havde Jesper og jeg været sammen i fire år, han kom hjem med den smukke buket. (dejligt han ved jeg er tosset med hvide blomster). Det blev ikke til så meget kæreste tid, da Johannes har været rigtig syg, efter fem måneders vaccinen. Så vi nussede om vores lille mand. Valentinsdag betyder ikke noget for os her hjemme, det er bare et sammen træf at det lige er den dag vi begyndte at være kærester. Jeg er blevet færdig med halstørklædet til Jesper, så nu er jeg gået igang med at lave et tæppe til en lille prinsesse, som kommer til verden i april. I dag har jeg endelig haft tid og overskud til at få lakeret neglene, kan ikke huske jeg nogen sinde har været så glad for at få det gjord, men så kan jeg bare se hvor lidt der skal til for mig:)

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin buket:) Jeg er også vild med hvide blomster - og din fine vase! Uh altså, sådan en står på min ønskeliste;)
    Øv med Johannes! Jeg håber snart han er rask igen, og så kan I måske få fejret jeres 4 års dag med en kærestedate til den tid.. Hellere sent end aldrig:)

    SvarSlet
  2. Vasen havde også bare stået på min ønskeliste i lang tid og er bare så glad for den:)Johannes er ved at være ovenpå igen, dejligt at have min glade dreng tilbage. Ja der kommer nok en dag hvor der er tid til os:)

    SvarSlet