UGENS TIP


På baggrund af mine uddannelser og min erfarring inden for makeup, hudpleje og hår, vil jeg komme med et tip/råd hver uge.

Ugens tip 3
I denne kolde tid kan vores hud godt tage lidt skade, så hvis du er blevet lidt rød nusset i huden og du lige som jeg,  ikke bruger faundation, men godt vil have dækket det, kan dubruge et tyndt lag conciler som du toner ud de steder der er brug for, bagefter kan du ligge et tyndt lag pudde. Jeg selv bruger mineral pudder fra Nilens jord, som er meget neutral. Vores øjne kan også have en tendens til at blive lidt rødlige og så kan vi hurtigt komme til at se lidt trætte eller syge ud. Jeg bruger en creme farvet streg på den våde linie i øjet, det gør man ikke ligger lige så meget mærke til det rødlige og at det hvide i øjet ser mere hvidt ud.

Ugens tip 2
Vores hud går en hård tid i møde med kulde og vind, det er derfor vigtigt at pleje den, så den ikke tørre ud. Personligt bruger jeg body scrub når jeg er i bad, for at få de døde hudceller væk, hvis jeg ikke lige har mere tilbage eller økonomien ikke er til det, laver jeg selv en. Man kan lave flere forskellige, man kan lave en hvor der bliver blandet olie(oliven olie) groft salt eller havergryn i, den blødgørre samtidig huden, man kan også lave en hvor du tager din shower gel og blander groft salt eller havergryn i, den er ikke så blødgørrende, men super effektiv.
Ugens tip 1
Istedet for at gå ud og bruge en masse penge på dyre makeup rense produkter, kan du bruge oliven olie, det er super effektivt, billigt og så blødgøre det huden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar