torsdag den 17. januar 2013

I dag har der bare været helt fantastisk solrigt, hvis man ikke viste hvilken årstid det var, skulle man næsten tro det var sommer med det lys!!! Så fik lige knipset et par billeder eller 10. I dag har vi fået nyt gulv i køkkenet, før havde vi træ gulv, som vi har i hele lejligheden, men det var bare så upraktisk at gøre rent, så vi besluttede at vi skulle have noget rengøringsvenligt, synes det nye gulv er super fint, men nu sprænger køkkenet bare lige i mine øjne, endnu mere end det gjorde i forvejen. Jeg ville gerne have hvidt i hvidt, men i en lejebolig, vi ved vi max skal bo i 2 år endnu, er vi ikke villige til at poste de helt store penge i. Er der nogen der har erfaring med lignende køkken og som ved om det er muligt at male det der er træ farve, eller som har en super ide??

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine fotos:) Er vild med den måde du indretter på:)
  og skønt med rengøringsvenligt gulv:) Jeg tror sagtens træet kan males - det kan evt få en lak ovenpå malingen, så det holder ekstra godt:)

  SvarSlet
 2. Flot billede væg!

  Kunne man ikke skifte hankene? / I en leje bolig ville jeg ikke ofre ret mange penge på at skifte for meget! Man kunne måske putte folie på fronterne.

  SvarSlet
 3. polkapigen, tak for de søde ord.
  Rumlighed, super god ide med hankene, det var helt klart en mulighed, det med folie har vi undersøgt, men det vil stå i over 5000kr og det vil jeg ikke give for dig, men hvis det havde været billigere, havde det helt klart været en mulighed:0) Jeg takker for ideen:)

  SvarSlet
 4. Dejlig fin og lys indretning - det ser rigtig hyggeligt ud!

  - Kit

  SvarSlet
 5. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text
  in your content seem to be running off the screen in Firefox.
  I'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought
  I'd post to let you know. The layout look great though!

  Hope you get the issue resolved soon. Many thanks

  Look at my web page - ninja saga cheat

  SvarSlet